Wild Apple Kombucha ejere / kombucha bryggeri

Historien bag Wild Apple Kombucha

Vi er et ægtepar som bor med vores dejlige 2 døtre ude på landet, kun få kilometer fra den jyske vestkyst. Vi har i mange år selv brygget æblecider med vildgær på vores egne vilde æbler hjemme på gården. En dag kom Camilla hjem, med en mystisk syrlig læskedrik kaldet Kombucha. Vi blev så vilde med at drikke og brygge denne levende læskedrik, at vi i 2021 besluttede at tage en international uddannelse i kommerciel kombuchabrygning. Siden har vi bygget vores eget mikrobryggeri hjemme på gården og udviklet vores kompetencer. Vi er nu stolte af at kunne tilbyde vores kunder, en elegant økologisk kombucha af højeste kvalitet, fyldt med gode mikroorganismer og masser af smag.

Vores kunders tilfredshed er det vigtigste for os

Siden har vi arbejdet nonstop, for at optimere kvaliteten og processerne i det lille bryggeri. Vi er stolte af det vi har opnået og vil altid stræbe efter at levere det ypperste til vores kunder.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/6
Karsten Søndergaard Larsen 
Karsten Søndergaard Larsen 

Karsten Søndergaard Larsen 

Ejer og Brygmester

Camilla Kiil Larsen 
Camilla Kiil Larsen 

Camilla Kiil Larsen 

Kvalitetsansvarlig

Spørgsmål?
Vi vil gerne høre fra dig.